Από το 2002 που η επιχείρηση μας ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στη Νεάπολη Λακωνίας,  καταφέραμε να  συνεργαστούμε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της δικτύωσης αλλά και να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε υλοποιήσει τα πιο απαιτητικά έργα σε ασύρματα και ενσύρματα δίκτυα προσφέροντας στους πελάτες μας, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας μας, την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Προϊόντα των εταιριών Ubiquiti, Mikrotik, D-link, Tp-link, Vivotek, Alfa network, Cisco, Mimosa Network, έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς για την υλοποίηση  των ασύρματων και ενσύρματων δικτύων που έχουν υλοποιηθεί.

Έχουμε  πραγματοποιήσει εγκαταστάσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα δωμάτια, γραφεία, καφετέριες αλλά και δημόσια ασύρματα δίκτυα για λογαριασμό δήμων.
Για το λόγο ότι κάθε ασύρματο δίκτυο και κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, παραμετροποιούμε το ασύρματο ή το ενσύρματο δίκτυο ανάλογα τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2117707800 για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση σχετικά με την εγκατάσταση ενός ασύρματου ή ενσύρματου δικτύου.

Είμαστε στη διάθεση σας να σας λύσουμε όλες τις απορίες αλλά και να μελετήσουμε τις ανάγκες του χώρου σας ώστε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρηση σας.
Με έδρα τη Νεάπολη Λακωνίας έχουμε υλοποιήσει τα μεγαλύτερα έργα στο νομό μας αλλά και αρκετά σημαντικά έργα εκτός αυτού.