Αν οι υπολογιστές που ήδη έχετε ή σκοπεύετε να αγοράσετε στον χώρο εργασίας σας ή στο σπίτι σας, θέλετε να έχουν κοινή χρήση της σύνδεσης σας στο Internet, κοινή χρήση με τον δικτυακό εκτυπωτή σας και των αρχείων σας, αναλαμβάνουμε εμείς με την εμπειρία μας να υλοποιήσουμε, να συντηρήσουμε ή να επεκτείνουμε το δικό σας δίκτυο.
Ερχόμαστε στο χώρο σας για να δημιουργήσουμε το νέο σας δίκτυο ή να διατηρήσουμε το υπάρχον στο καλύτερο επίπεδο απόδοσης, πραγματοποιώντας τους απαραίτητους ελέγχους.
Το κατάστημα Hightech ,έχει μέσα στα χρόνια λειτουργίας του, φέρει σε πέρας μεγάλες εγκαταστάσεις ενσύρματης και ασύρματης δικτύωσης και είναι σε θέση να υλοποιήσει το δικό σας δίκτυο ενσύρματο ή ασύρματο , λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δικλείδες ασφαλείας που πρέπει να έχει ένα δίκτυο.

Σύνδεση απομακρυσμένων χώρων μεταξύ τους.
Έχετε εταιρίες ή γραφεία τα οποία είναι σε κάποια απόσταση μεταξύ τους; Παρόλα αυτά πρέπει να έχουν κοινό δίκτυο;
Αναλαμβάνουμε να φέρουμε κοντά ακόμα και τα πιο απομακρυσμένα σημεία, αρκεί να υπάρχει οπτική επαφή μεταξύ τους. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι μέσω της ασύρματης τεχνολογίας (Wi-Fi).Με το αρχικό κόστος να είναι χαμηλό σε σχέση με τις μισθωμένες γραμμές από τον εκάστοτε πάροχο internet.
Λόγω των παραπάνω, έχουμε επενδύσει σε τεχνογνωσία ασυρμάτων συστημάτων, τόσο για τον ιδιωτικό, όσο και για τον δημόσιο τομέα. Σε κάθε περίπτωση, επιλέγονται τα κατάλληλα ασύρματα συστήματα, με γνώμονες το κόστος, την απόδοση και τις ξεχωριστές ανάγκες του πελάτη.