Η επιχείρηση μας, πάντα δίπλα στους πελάτες της, αναλαμβάνει την αναβάθμιση, επισκευή και έλεγχο του σταθερού τους ηλεκτρονικού υπολογιστή, του laptop τους και των περιφερειακών τους.

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας, ελέγχουμε ,επισκευάζουμε και, αναβαθμίζουμε τον παλιό σας υπολογιστή
Αφήστε τους τεχνικούς μας να αναλάβουν με την εμπειρία τους και τον επαγγελματισμό τους οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, από την επανεγκατάσταση λειτουργικού συστήματος και αφαίρεση ιών μέχρι την ανάκτηση δεδομένων.

Ενδεικτικά:

Εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων (Windows – Mac Os – Linux)

Επιθυμείτε αναβάθμιση ή επανεγκατάσταση του λειτουργικού σας συστήματος; Μπορούμε να το αναλάβουμε εγκαθιστώντας στον υπολογιστή σας οποιαδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Linux. Mac Os), καθώς και όλες τις ενημερώσεις αυτών (updates) , συμπεριλαμβανομένων επιπλέον βασικών εφαρμογών, καθώς και πιο πρόσφατους drivers για τις συσκευές σας.
Ενέργειες που πραγματοποιούνται κατά την εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων
• Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας εφόσον το επιθυμείτε
• Έλεγχος σκληρού δίσκου για τυχόν προβλήματα
• Διαμόρφωση σκληρού δίσκου
• Εγκατάσταση επιλεγμένης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος
• Εγκατάσταση όλων των drivers του υπολογιστή σας
• Εγκατάσταση όλων των πρόσφατων ενημερώσεων της επιλεγμένης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος
• Έλεγχος του υπολογιστή για προβλήματα ασφαλείας
• Παραμετροποίηση του λειτουργικού συστήματος προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Αφαίρεση ιών και κακόβουλου λογισμικού.

Με την χρήση των πιο σύγχρονων λογισμικών, το τεχνικό μας τμήμα ελέγχει τον υπολογιστή σας και αφαιρεί ιούς (virus) και κακόβουλα λογισμικά (Malware – Spyware – trojan), καθώς και κάθε άλλο βλαβερό πρόγραμμα το οποίο επιβαρύνει τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή σας.
Ενέργειες που πραγματοποιούνται κατά την αφαίρεση ιών και κακόβουλου λογισμικού.
• Αφαίρεση όλων των ιών και προγραμμάτων υποκλοπής με τα πιο σύγχρονα εργαλεία αφαίρεση ιών.
• Αποκατάσταση τυχών προβλημάτων που μπορεί να δημιούργησε ο ιός στο λειτουργικό σας σύστημα.
• Έλεγχος καλής λειτουργίας του υπολογιστή.
• Εκτέλεση βελτιστοποίησης υπολογιστή.

Αναβάθμιση Ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Προκειμένου ο υπολογιστής σας να λειτουργεί σωστά, το τεχνικό μας τμήμα είναι σε θέση να σας προτείνει την αλλαγή κάποιων εξαρτημάτων της κεντρικής σας μονάδας ή του Laptop σας, ώστε να είναι σωστή η λειτουργία του και να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης με τον υπολογιστή σας.
Με την αναβάθμιση αυτή, γίνεται και η εγκατάσταση των πιο πρόσφατων drivers της συσκευής, εφόσον αυτή απαιτείται.

Ανάκτηση δεδομένων

Εάν από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, την κάρτα μνήμης ή το flash drive σβήστηκε κάποιο αρχείο ή σταμάτησαν να λειτουργούν και δεν αναγνωρίζονται από τον υπολογιστή σας, το τεχνικό μας τμήμα θα προσπαθήσει να επαναφέρει τα χαμένα σας αρχεία σε κάποιο άλλο μέσο (σκληρό δίσκο – usb flash drive – DVD).
Σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι στο υλικό (σκληρό δίσκο – usb flash drive – memory card), τότε με την γραπτή σας συγκατάθεση το υλικό θα σταλεί σε εξειδικευμένες εγκαταστάσεις για να γίνει ανάκτηση των αρχείων σας.

Η ανάκτηση των αρχείων είναι εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία με ποσοστά επιτυχίας ανάκτησης αρχείων έως και 90%

Το κόστος της ανάκτησης δεδομένων καθορίζεται από την βλάβη του μέσου (hardware) και η επαναφορά των αρχείων δεν διασφαλίζεται.

Εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών

Αν θέλετε να εγκαταστήσατε μία νέα περιφερειακή συσκευή στον υπολογιστή σας, ένας από τους τεχνικούς μας θα έρθει στον χώρο σας ώστε να σας την εγκαταστήσει μαζί με το ανάλογο λογισμικό και τα σχετικά προγράμματα οδήγησης, ώστε να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Επιπρόσθετα θα σας βοηθήσει στην εκμάθηση της νέας σας συσκευής εντελώς δωρεάν.

Backup αρχείων

Το σημαντικότερο για όλους τους χρήστες υπολογιστών, είναι η αποθήκευση των δεδομένων τους. Πλέον η διαδικασία και η συχνή χρήση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας απλοποιείται.
Το τεχνικό μας τμήμα, αναλαμβάνει να σας ενημερώσει για τον πιο σωστό τρόπο λήψεις αντιγράφων ασφαλείας, ανάλογα τις ανάγκες σας. Εγκαθιστούμε τα απαραίτητα προγράμματα και ασφαλίζουμε για πάντα τα πολύτιμα αρχεία σας, σε διάφορα αποθηκευτικά μέσα (σκληρούς δίσκους, CD/ DVD).
Ρυθμίζουμε τον υπολογιστή σας, για να δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή όποτε εσείς το θεωρείτε απαραίτητο, χρησιμοποιώντας ως μέσο αποθήκευσης έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή έναν άλλον υπολογιστή του δικτύου σας.
Τέλος, σας βοηθάμε στην εκμάθηση του τρόπου λήψης Backup, ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν πρόκειται να χάσετε ποτέ κάποιο από τα αρχεία σας.