Το κατάστημά μας διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας συστήματα παρακολουθήσης και καταγραφικά ,συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της ασφάλειας (Hikvision – Dahua -Vivotek ). Μπορούμε να σας προσφέρουμε Πλήρη αξιοπιστία και να καταγράφετε ότι συμβαίνει στον χώρο σας την ώρα που εσείς λείπετε. Οι κάμερες παρακολούθησης θεωρούνται αναπόσπαστα συστήματα ασφαλείας για οποιοδήποτε χώρο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει τη δυνατότητα να σας προμηθεύσει σε οποιονδήποτε χώρο του ζητηθεί υψηλής ανάλυσης κάμερες, με δυνατότητα άριστης νυχτερινής λήψης οι οποίες και συνδέονται σε δικτυακό σύστημα καταγραφής. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα με την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα, ακόμα και αν λείπει από το χώρο του, να μπορεί να τον παρακολουθήσει μέσω υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 211 77 07 800 για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε σχετικά με τις κάμερες και τα καταγραφικά. Είμαστε στη διάθεση σας να μελετήσουμε τις ανάγκες του χώρου σας, ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Έχουμε προσφέρει λύσεις για εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεία, γραφεία , χώρους εστίασης, μονοκατοικίες, εξοχικά, αλλά και ορισμένα από τα σημαντικότερα έργα στο νομό Λακωνίας, όπως κάλυψη λιμένων και αρχαιολογικών χώρων.

Η φυσική μας έδρα είναι στη Νεάπολη Λακωνίας, αλλά είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε είτε είσαστε εντός του νομού Λακωνίας, είτε εκτός.