Το σπουδαιότερο κομμάτι για την σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού υπολογιστή, είναι το λειτουργικό σύστημα και οι εφαρμογές που θα διαθέτει.
Η εγκατάσταση του λογισμικού, είναι τις περισσότερες φορές μια συνηθισμένη διαδικασία για τον μέσο χρήστη. Υπάρχουν όμως μικρές λεπτομέρειες, ώστε μια ”εύκολη” εγκατάσταση να οδηγηθεί σε αποτυχημένη ή προβληματική, προκαλώντας επιπτώσεις στην απόδοση του υπολογιστή, κωλύματα ή ακόμα και πλήρη κατάρρευση του λειτουργικού συστήματος.

Σε νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και Laptop τα οποία διατίθενται από τις κατασκευάστριες εταιρίες με προ εγκαταστημένα προγράμματα , υπάρχουν λογισμικά δοκιμαστικής λειτουργίας, τα οποία σύντομα θα χρειαστούν αντικατάσταση ή αγορά της νόμιμης άδειας λειτουργίας.

Μέσα στα χρόνια συνεργασίας μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες λογισμικού , είμαστε δίπλα σας ώστε να σας εγκαταστήσουμε ή να σας προμηθεύσουμε οποιοδήποτε λογισμικό.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε:

Λειτουργικά συστήματα Windows XP – Vista – Windows 7 -8 -10
Λειτουργικά συστήματα Server Windows Server 2003 -2008 – 2012 -2016.
Σουίτες γραφείου Microsoft Office 2003 – 2007 -2010 – 2013 -2016, Open Office, Libre Office.
Λογισμικό προστασίας ιών (Antivirus) Kaspersky ,Eset Nod 32,Avast , BitDefender.
Εμπορικές εφαρμογές για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης (δείτε την ενότητα Εμπορικές εφαρμογές).
Λογισμικό για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Για όλες τις εγκαταστάσεις των λογισμικών, θα πρέπει να το διαθέτετε ή να απευθυνθείτε στο κατάστημα μας για να το προμηθευθέιτε.