Οι αποστολές των προϊόντων του www.hightech.com.gr γίνονται καθημερινά με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (πόρτα-πόρτα). Το κόστος των μεταφορικών είναι 3€ για τα 2 πρώτα  κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό + 0,90€. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στο 1,40€.

Οι αποστολές όλων των παραγγελιών πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13:30 μ.μ και το Σάββατο στις 10:00 π.μ εκτός αργιών. Οποιαδήποτε παραγγελία καταχωρηθεί μετά την ώρα αποστολής που αναγράφεται παραπάνω θα εκτελείται την επομένη εργάσιμη. Για τους ακριβής χρόνους παράδοσης των παραγγελιών μπορείτε να παρακολουθείτε τις πληροφορίες αποστολής της παραγγελίας σας από τις αντίστοιχες σελίδες των εταιρειών Courier.

Υπάρχει και δυνατότητα της παραλαβής των προϊόντων από την φυσική έδρα μας αφού πρώτα προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση για την ακριβή ώρα και ημέρα της παραλαβής.

Κατόπιν κατάλληλης συνεννόησης, η αποστολή των εμπορευμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιανδήποτε μεταφορική ή courier, επιλογής του πελάτη, με την προϋπόθεση να έχει γίνει η προπληρωμή της παραγγελίας, είτε με πιστωτική κάρτα είτε με τραπεζική κατάθεση.